Blog objave & stranice

Pogledaj sve rezultate. (0)
QTech Design predstavlja revolucionarne Agro Projekte za jesen 2023

U eri tehnološkog napretka, poljoprivreda je sektor koji se neprestano razvija i transformira. Vodeći put u ovoj transformaciji je QTech Design, inovativna tvrtka koja je spremna predstaviti svoje revolucionarne Agro Projekte za jesen 2023.

Ovi projekti, usmjereni na rješavanje nekih od najvećih izazova s kojima se suočavaju poljoprivrednici, koristit će najnovije tehnologije kako bi poboljšali produktivnost i učinkovitost poljoprivrednih gospodarstava. Između svih ovih inovativnih projekata, jedan se posebno ističe: Sustav zaštite od mraza za nasade breskve, marelice i nektarine.

 

Miks Agro

Razvijen u suradnji s poljoprivrednim obrtom MIKS AGRO, ovaj sustav pružit će poljoprivrednicima učinkovitu zaštitu njihovih nasada od štetnih učinaka mraza. Koristeći najnovije tehnologije i prilagođen europskim standardima, ovaj sustav predstavlja veliki korak naprijed u borbi protiv klimatskih izazova i osiguravanju kvalitetne proizvodnje.

Ovaj projekt je financiran putem Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj, kroz natječaj Podmjera 4.1. "Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva". Cilj je restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava, uključujući podizanje novih i/ili restrukturiranje postojećih višegodišnjih nasada.

Ali ovo je samo početak. Uz Sustav zaštite od mraza, QTech Design planira predstaviti niz drugih inovativnih rješenja usmjerenih na transformaciju poljoprivrede.

Jesen 2023. će biti uzbudljivo vrijeme za poljoprivrednike koji će imati priliku iskoristiti prednosti ovih revolucionarnih sustava. S QTech Designom na čelu, budućnost poljoprivrede nikada nije izgledala svjetlije.

Pridružite nam se u ovoj uzbudljivoj novoj fazi poljoprivrede i ostanite u tijeku s najnovijim informacijama o revolucionarnim Agro projektima koje QTech Design donosi u jesen 2023. Zajedno, možemo preoblikovati poljoprivredu za bolju, održiviju budućnost.

he project involves the construction of a frost protection system for a 24.3-hectare orchard, including the installation of emitters and a distribution network, to safeguard the crops from frost damage. The system will be supplied with water from a public irrigation system, ensuring a sufficient flow rate of 270 m3/h for effective frost protection