Blog objave & stranice

Pogledaj sve rezultate. (0)

Kao vlasnik tvrtke, možda razmišljate o podnošenju zahtjeva za bespovratna sredstva EU-a. Postoji mnogo različitih vrsta bespovratnih sredstava EU-a, a svaka od njih ima svoje uvjete prihvatljivosti. Međutim, općenito, morat ćete biti registrirana tvrtka kako biste se prijavili.


Prvi korak je pronaći pravu potporu za svoj projekt. Dostupno je mnogo različitih programa, stoga je važno istražiti i pronaći onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama.

Nakon što pronađete pravi program bespovratnih sredstava, morat ćete pripremiti prijedlog projekta. Ovaj bi dokument trebao detaljno ocrtati vaš projekt, uključujući proračun i rokove. Važno je da u svom prijedlogu budete što je moguće jasniji i koncizniji jer ćete tako povećati svoje šanse da budete odobreni za financiranje.

Nakon što podnesete svoj prijedlog, morat ćete pričekati odluku tijela za financiranje. Ako budete uspješni, tada ćete moći početi raditi na svom projektu.

Ako razmišljate o prijavi za bespovratna sredstva EU-a, možemo vam pomoći.

Naš tim stručnjaka može vam pomoći u svakom koraku procesa, od pronalaženja pravog programa bespovratnih sredstava do pisanja pobjedničkog prijedloga. Kontaktirajte nas danas da saznate više o tome kako vam možemo pomoći da dobijete sredstva za vaš novi proizvod

Tvrtka Qtech Design nudi usluge savjetovanja za sve korake pripreme, aplikacije, i provođenja projekta vezanih uz podizanje i opremanje voćnjaka i povrtnjaka. Naš stručni tim specijaliziran je za ključ u ruke projekte koji sadrže akumulaciju, pumpnu stanicu, opskrbne cjevovode te razvodne mreže prskalica unutar proizvodnje voća i povrća.

Što očekivati od kunzultanta?